Biel ELS PINGÜINS

Report
Què són?
 On viuen?
 Reproducció
 Alimentació
 Espècies
 Curiositats dels pingüíns


Els pingüins són un grup d'espècies
d'ocells no voladors que habiten l'hemisferi
sud.

Els pingüins viuen al Pol Sud, a l'Antàrtida.
Pesquen a les aigües més fredes , on nosaltres
no podríem ni estar-nos dos segons sense
morir congelats.

La majoria cria una vegada a l’any. Formen
colònies on es reprodueixen milions d’ells. El pingüí
Emperador cria durant l’hivern austral a l’Antàrtida,
coven l’ou entre mig dels peus ,en temperatures
de 40 graus sota aterra.


Els pingüins són animals carnívors.
La seva alimentació bàsica és el krill, un petit crustaci molt
abundant a les aigües antàrtiques, tot i que també formen part
de la seva dieta petits peixos i calamars (algunes espècies
també s’alimenten de plàncton).






Poden convertir l’aigua salada en aigua dolça.
No poden nadar cap a enrere.
Poden aguantar la respiració des de 6 a 20 minuts sota l’aigua.
Un pingüí salvatge pot viure 15-20 anys.
Només surten de l’aigua per a la seva reproducció.
Els pingüins no tenen defenses biològiques per lluitar contra els
gèrmens que poden trobar fora d’un hàbitat fred.
ADÈLIA
MACARÒNIC
EMPERADOR
REI
HUMBOLDT
ULLS GROCS
DE MAGALLANES
DE PAPUA
AFRICÀ O
PEU NEGRE
PETIT BLAU
O MENUT
DE BARBETA
SALTA-MARGES
CRESTAT DELS
FIORDS
CRESTA RECTA
ILLES SNARES
DE GALAPAGOS
BIEL COPOVÍ MOSCARDÓ 

similar documents